Sport - Paracin

 

Ć U P R I J S K I

S
 
P
 
O
 
R
 
T
 

ĆUPRIJSKA  STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA

Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Ćupriji
Sport - Paracin
::
POČETNA
::
FUDBAL
::
A. FUDBAL
::
::
ODBOJKA
::
RUKOMET
::
::
STONI-TENIS
::
BOKS
::
KARATE
::
ĐŽUDO
:: GIMNASTIKA
::
KARTING
::
PLIVANJE
::
VATERPOLO
::
ATLETIKA
::
KIK BOKS
::
AIKIDO
::
STRELJAŠTVO
::
KUGLANJE
::
AERO-KLUB
::
SPORTSKI PLES
::
PAINT BALL
::
SRPSKI ŠAH
::
ŠAH
::
 
::
::
::
UKUPNO: 2008

DANAS: 2

JUČE: 7

Košarkaški Klub

''Ćuprija''

 

O NAMA

Košarkaški klub “Ćuprija” osnovan je 1999-te godine kao ženski košarkaški klub “Ćuprija” da bi 2000-te. godine formiranjem muških selekcija promenio ime u košarkaski klub “Ćuprija”.


Od tada, pa sve do danas u klubu trenira uvek preko 100 dečaka a naretko broj članova dosegne i 150. Od svog osnivanja KK “Ćuprija” je redovan ucesnik lige mladjih kategorija košarkaškog saveza Srbije gde ima zapažene rezultate koji se ogledaju u formiranju kvalitetnih igrača koji sa uspehom igraju u renomiranim klubovima u zemlji i inostranstvu.


I pored skromnih uslova u kojima se radi i trenira izdvojili bi igrače poput Branislava Đekića, reprezentativca Srbije i prvotimca KK “Partizana”, Bogdana Radisavljevića, juniorskog reprezentativca Nemačke, Dejana Stefanovića i Nenada Boskovića, juniore KK “Hemofarma” iz Vrsca, Stefana Radojkovića prvotimca KK “Zdravlja” iz Leskovca i jos mnogo regionalnih reprezentivaca.


Pored toga istakli bi i zapažen učinak naših trenera koji vec dugi niz godina rade u reprezentativnim selekcijama saveza. Takodje isticemo uspeh Ilije Beloševića, internacionalog FIBA sudije koji je poniko u našem klubu. 

 

Sport - Paraćin

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'